Emma Svensson

Kategori: new in

SonyA5000


SonyA5000, finns att köpa - HÄR!

Har fått lite frågor om vad jag använder för kamera, och det är bland annat denna skönhet. Jag använder mig mest av min Canon när jag ska fota hemma, men Sony kameran är en perfekt kamera att ha med sig för att lyckas fånga vardagsglimtarna. En liten systemkamera, i stort sett lika bra som min stora. Vridbarskärm för oss selfie proffs, WIFI anslutning så du kan få dina bilder direkt i mobilen och självutlösare via din telefon - Det är bara några finesser till att jag älskar denna. Och med tanke på hur bra den faktiskt är så är det ett fruktansvärt bra pris, STORT tips!

Photoshop-recept


Köp den - HÄR!

Är det något jag kan göra i timmar är det att sitta i Photoshop. Jag älskar hur bättre alla bilder faktiskt kan bli med bara några knapptryck i photoshop, oavsett mobilbilder eller systembilder. Det är något jag alltid fått höra, det handlar inte alltid om kameran, utan stor del har med redigeringen att göra. Och som ni ser på bilden nedanför är det ruskigt stor skillnad! En redigering som faktiskt endast tog mig 2 minuter, ganska sjukt. Så jag beställde faktiskt hem denna bok - "Photoshop Recept, moderna effekter för dina bilder" En bok som består av olika "recept" Hur bra som helst, massa tips och trix och lika lätt att följa som ett matrecept. Jag har faktiskt inte kikat i den så mycket än, men framöver lär ni få se en hel del bilder där jag experimenterar utifrån denna bok. Vill ni att jag kör igång med Photoshop tips?

Skillnad va?

Pimpa din mobil för 18kr!!


Från Wish för 18kr! HÄR!

Hur snyggt har inte jag pimpat min mobil? Ser att massa konton på bland annat Instagram har börjat sälja dessa, För en betydligt dyrare peng. Vilket jag faktiskt tycker är lite dåligt! Så därför lägger jag ut direktlänken till där jag köpte mitt här på bloggen, för ynka 18kr får du en betydligt snyggare och unik telefon! Hur billigt? Vill ni att jag fortsätter tipsa om billiga saker?

Prints från desenio.se


Påväg hem till mig! Prints från - http://desenio.se/

Dessa 7 underbara prints har jag nu klickat hem från Desenio.se, hört väldigt mycket bra om dom och att kvalitén verkligen är on top. Det här med prints är SÅ smart, betydligt billigare än att köpa en hel tavla, och istället kan du välja färg, form m.m. på ram utifrån vad du själv vill ha. Jag kommer absolut skriva ett till inlägg om dessa när de väl sitter på plats här i lägenheten, och jag längtar så tills de ramlar in genom brevinkastet! Och ett tips, håll utkik! För inom kort kommer ni få ta del av en rabattkod hos Desenio här på min blogg! I samarbete med Desenio.se

beställt ny säng!

Äntligen har vi beställt hem en ny säng! Nu har vi en väldigt låg 160 säng från ikea, den har funkat bra tills för några veckor sen då det har hänt något med fjädringen. Den har blivit så fruktansvärt obekväm, och eftersom Johan lätt får ont i ryggen kändes en ny säng väldigt viktigt. Så nu har vi klickat hem denna från Furniturebox, Den är så fin & jag längtar ihjäl mig efter att den levereras hit! Allt om allt gick det på 7000kr, vilket absolut är ett bra pris för en så fin säng! Återkommer med ett inlägg om vad vi tycker om den när den har landat på plats! Någon av er som har tidigare erfarenheter av Furinturebox?


Länk till sängen - HÄR

H&M's nagellack


Från H&M för 50kr.

Ingen av er har väl missat H&Ms nya beauty serie? Ifall ni har det, spring till närmaste H&M affär! Så mycket fint i deras nya smink kollektion. Favoriten hos mig i kollektionen är helt klart deras nagellack! Aldrig någonsin gillat att måla naglarna just för att alla nagellack jag tidigare prövat har haft en förmåga att falla av bara något dygn efter att jag målat på det, vilket då inte känts värt. Men sen prövade jag H&Ms nya nagellack och det sitter verkligen som sten, under minst en veckas tid är nagellacket verkligen så fint! Sen där efter börjar det "skalas" av lite, men det är ju för att det slits i vardagen så det är ju inge konstigt. Och det finns så många olika färger och nyanser, jag kan tänka mig att det säkert är 50 olika färger - Vilket betyder att just den färgen du är ute efter garanterat finns. Och det allra bästa är att det kostar ynka 50kr!!!?! 

Upp