Emma Svensson

Kategori: inspiration

Voluspa - Mandarino Cannela.


Länk till Voluspa - HÄR!

I Julklapp fick jag tre doftljus från Voluspa utav min lillasyster och J, och jag bara älskar dom. Först så finns det nog inget bättre än doft ljus, har ett helt gäng här hemma. Men sen är ju Voluspa "burkarna" fruktansvärt snygga också, bara att ha framme. Sen kan man ju faktiskt använda det till något annat när stearinet väl brunnit ut, kanske till någon sorts skål.

White interior.

Jag längtar ihjäl mig efter att få flytta in i vår nybyggda lägenhet. Jag kommer ta det här med inredning till en helt annan nivå när hela lägenheten kommer vara så fräsch till grunden. Jag älskar vitt - vitt vitt vitt, med lite inslag av gröna växter, koppar och marmor så faller jag pladask. Här över är några bilder på hur jag gärna vill inreda vår nya lägenhet. Bilderna är lånade från Pinterest. Guds gåva till de som vill finna inspiration, kan sitta där och bläddra i timmar. Vill ni att jag fortsätter med inrednings inlägg?

Photoshop-recept


Köp den - HÄR!

Är det något jag kan göra i timmar är det att sitta i Photoshop. Jag älskar hur bättre alla bilder faktiskt kan bli med bara några knapptryck i photoshop, oavsett mobilbilder eller systembilder. Det är något jag alltid fått höra, det handlar inte alltid om kameran, utan stor del har med redigeringen att göra. Och som ni ser på bilden nedanför är det ruskigt stor skillnad! En redigering som faktiskt endast tog mig 2 minuter, ganska sjukt. Så jag beställde faktiskt hem denna bok - "Photoshop Recept, moderna effekter för dina bilder" En bok som består av olika "recept" Hur bra som helst, massa tips och trix och lika lätt att följa som ett matrecept. Jag har faktiskt inte kikat i den så mycket än, men framöver lär ni få se en hel del bilder där jag experimenterar utifrån denna bok. Vill ni att jag kör igång med Photoshop tips?

Skillnad va?

Pimpa din mobil för 18kr!!


Från Wish för 18kr! HÄR!

Hur snyggt har inte jag pimpat min mobil? Ser att massa konton på bland annat Instagram har börjat sälja dessa, För en betydligt dyrare peng. Vilket jag faktiskt tycker är lite dåligt! Så därför lägger jag ut direktlänken till där jag köpte mitt här på bloggen, för ynka 18kr får du en betydligt snyggare och unik telefon! Hur billigt? Vill ni att jag fortsätter tipsa om billiga saker?

Upp