Emma Svensson

Kategori: bekännelser

Sex jag stör mig på!

"Ha en trevlig dag." "Kika gärna in min blogg" - Visst är det jätte trevligt när någon kikar in och hälsar än en trevlig dag, men när man ser att personen skrivit samma kommentar till 20 andra blir den inte längre så personlig. Likadant "Kika in på min blogg" Klickar mig aldrig in på dessa människors bloggar, de bara skriker efter ett klick på sin blogg.

Folk som vänder kappan efter vinden. - Finns det något mer störande än någon som ändrar sina åsikter beroende på vem man pratar med?

Folk som kopierar rakt av.Exempelvis när det gäller bloggen, sån stor skillnad på att inspireras och kopiera! 

Folk som klagar över precis allt. - Absolut är det okej att klaga, det gör även jag. Men när samtalsämnena går över till att endast handla om just hur dåligt allt är.

"Kolla på mig.." - Folk som gör precis vad som helst för att få stå i rampljuset i 10sekunder, desperata efter vilken sorts uppmärksamhet som helst.

"Förstår mig inte på de som umgås med sin partner 24/7" - Folk som säger så har nog aldrig varit kära. J är inte bara min partner, han är även min bästavän.


Blev kanske ett rätt så negativt inlägg, men själv älskar jag att läsa om sånt här på andra bloggar. - Så vi prövar!

10 sanningar om vårt förhållande.

Varje kväll jag och J har sovit med varandra har han gett mig massage och kli, Med undantag på max 10 gånger.

Det är alltid J som lagar maten. Då jag inte är något jätte stort fan av att stå i köket och laga mat samtidigt som J älskar det! Jag har lagat en middag under tiden vi varit tillsammans, men det är den ända gången.

Vi är alldeles för bekväma med varandra, inga stängda dörrar varken när man byter om, sitter på toan eller duschar.

Vi har aldrig någonsin haft ett stort bråk.

Och de gångerna det blivit tjafs om något är det alltid jag som startat det, sorgligt nog. Men kommer alltid springandes efter 5 minuter och ber om ursäkt.

Sedan vi flytta ihop, alltså för lite mer än för 14 månader sen, har vi inte sovit en endaste natt utan varandra.

Vi båda är laktosintoleranta och sen är J även Glutenintolerans och diabetiker. Vilket resulterar i att våra matkostnader INTE är billiga.

Vi båda är väldigt duktiga på att ständigt ge varandra komplimanger.

Vi har gemensam ekonomi, vilket för oss är en självklarhet när vi bor tillsammans.

Jag är den som sorterar tvätt, både smutsig som ren och J är den som tvättar då jag är alldeles för rädd för att våga gå ner till tvättstugan själv.


J är min absoluta bästavän!

fem sanningar om mig

Jag tycker Uggs är fruktansvärt fula. Finns verkligen ingenting som förstör en outfit så mycket som ett par klumpiga Uggs! Ändå så har jag faktiskt ett par själv, och trot eller ej så händer det faktiskt att jag använder dom ibland under vintern. Men dom är ju SÅÅÅ sköna, och typ det enda som inte får mina fötter att frysa ihjäl på vintern.

Jag kan i stort sett alla reklamer utantill. Radio reklamer som tv reklamer, helt sjukt men jag kan vartenda ord. Ett tecken på att jag tittar på för mycket tv eller åker för mycket bil? Haha.

För något halv år sedan glömde jag sätta på mig en bh när jag skulle iväg till jobbet. Och jag kommer på det först när det endast är en minut kvar tills jobbpasset börjar, och där står jag - i T-shirt, utan bh. Haha tackar gudarna för att det inte var så varmt inomhus och att jag då kunde gå runt med min mega stora arbetsjacka. 

Jag HATAR att sortera tvätt. Smutsig som ren! Finns verkligen inget tråkigare än att sortera vit 40, svart 40, vilka strumpor passar till vilka? m.m. 

Jag känner på ytterdörren säkert 3-4 gånger innan jag går och lägger mig. För att till 100% vet att den är låst! Även fast jag vet att vår dörr är en sån som blir låst så fort du stänger den, så klarar jag inte av att gå och lägga mig utan att ha känt på det ett par gånger.


En gammal selfie, med en favorit outfit| Två fina vänner.

Upp